fbpx
Onze witte wijn in het gamma is een wijn die vlot drinkt, past als aperitief of bij een visgerecht en waar iedereen van houdt. Maar dat wil niet zeggen dat het een simpele wijn is. Met Chardonnay, Souvignon Blanc en Arinto koos Wim voor een blend die het beste uit elk druivenras naar boven haalt en een wijn geeft die je met plezier met vrienden drinkt.
Chardonnay: een topper
Een druivensoort die iedereen kent en graag drinkt. Ze groeit gemakkelijk, is vroeg rijp en is perfect als de elegante basis van onze wijn. Ze maakt dat onze witte veel fraîcheur heeft met toch die hint van brioche.
Sauvignon Blanc: de klassieker
Deze druif heeft geen probleem met de warme dagen en de frissere nachten in onze wijngaard. Dat beetje fris zuur en een tikkeltje mineraal dat je in je glas proeft, komt er dankzij deze variëteit. Een strakke klassieker waar Wim zijn eigen weg mee weet!
Arinto: lokale verrassing
Wims geheime wapen! Deze typische Portugese druif is terug van weggeweest en is waarom we bij Viñha Do Cercado zo houden van Portugese wijnen. Deze laatrijpende witte houdt van de warme zomers, maar geeft verrassend frisse smaak met die heerlijke citrus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0